perjantai 27. marraskuuta 2015

TIENHAARASSA
































K:

Hei,
Olen nelikymppinen nainen. Tällä hetkellä olen opintovapaalla työstäni. Opiskelu sujuu vaihtelevasti ja yritän jaksaa keskittyä opintoihin, mutta se tuntuu välillä vaikealta. Mietinnässä on oman yrityksen perustaminen. Mitään kokemusta yritysmaailmasta ei ole ja sen takia asiaa kovasti emmin.
Nykyiseen työpaikkaani en haluaisi palata. 
Mahtavaa olisi löytää itselleni samanhenkinen kumppani.
Olisiko sellaista näköpiirissä?


Terveisin,
ES

V:

Hei,
kiitos yhteydenotostasi! 

Kortit kertoivat seuraavaa:
Uudet hyvät ajat ovat edessäsi. Jos sisäinen äänesi kertoo sinulle että on hyvä päästä pois tilanteesta joka ei tunnu enää hyvältä, luota itseesi. Se on ainoa oikea vaihtoehto ennen kuin palat totaalisesti loppuun. Oven täytyy sulkeutua takanasi jotta edessäoleva ovi voi täysin avautua. Saatat tuntea itsesi surumieliseksi, mutta kaikki on vain sinun parhaaksesi.
Kortit vakuuttavat että sinulta löytyy tarpeeksi kestävyyttä ryhtyä yrittäjäksi. Jos olet ollut epävarma itsestäsi, tulet saamaan voimaa ja luottamusta taistella näitä epäilyjä vastaan. Voima ja rohkeus on läsnä kaikissa pyrkimyksissäsi. Työtaakka voi tuntua aluksi kovin raskaalta ja tulokset saattavat olla hitaasti nähtävissä, mutta kun käytät kaiken energiasi ja aikasi oikein, saat asiat tehdyksi.
Tavalla tai toisella, tulet saamaan tunnustusta ponnisteluistasi.

Rakkaus rintamalla näyttäisi nyt olevan keskimääräistä parempi aika tavata ihmisiä. Joten nyt kannattaa lähteä ulos uusien ihmisten pariin. Saatat yllättyä iloisesti kuinka hyvin asiat tulevat loksahtamaan paikoilleen.

-Wakanda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti